Biljardbord på kontoret!

Äntligen har vi införskaffat ett biljardbord till kontoret. Vi har ställt upp ett Destroyer från Legacy.Förvärv av biljarddirekt.se och bordsspel.com

Nu har vi köpt upp vår konkurrent som gått under namnen biljarddirekt.se och bordsspel.com. De har under ett antal år sålt biljardbord, fotbollspel, airhockeyspel och tillbehör. Vi kommer i mån av möjlighet att hjälpa till med reklamtioner och likande där biljarddirekt är ansvariga.

Kunderna på biljarddirekt kommer att hänvisas till vår nuvarande butik på Spelbord.se för sin framtida inköp. Vi tror att detta kommer att innebära en förbättring för alla parter då vi Spelbord.se har alla produkter som erbjuds förut plus mycket mer.

Stor uppdatering av vårt dartsortiment!

Vi håller förnärvarnade på och gör de sista delarna av en stor uppdarting av våra dartartiklar. Vi lägger in nya biler på alla Harrows dartpilar och uppdaterar där också flightsen där vi mångdubbelar antalet flight. Även dartpinnarna kommer att fräshas upp.

Unicorn kommer och att göra entré i butiken. Vi är glada att kunna lägga till pilar, flights, pinnar och den kända darttavlan Eclipse Pro.

Vi hoppas på att vara klar med denna uppdatering i början på maj. Då kommer vi att ha ett väligt brett sortiment från Unicorn, One80 och Harrows.Vision

Tanken med den här bloggen är att vi ska lägga in saker som händer på Spelbord.se och allmänna saker om biljard, dart, air hockey och foosball.

Målsättningen är att vi i alla fall ska snitta på ett inlägg per månad.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0